Werken met een beperking in Arnhem

Sta je te popelen om te gaan werken met een beperking in Arnhem? Dan is dit makkelijker gezegd dan gedaan, want het vinden van de juiste Wajong en WIA vacatures kan een echte uitdaging zijn. Ook het vinden van een geschikte werkgever als je in het bezit bent van een doelgroepverklaring is erg lastig.

Meld je dus nu aan als je bent opgenomen in het doelgroepregister of als je een Wajong of WIA uitkering ontvangt. Wij zijn ervan overtuigd dat jij die ene droombaan zult vinden, waardoor het werken met een beperking in Arnhem een realistisch doel wordt. Doorzoek de website op alle beschikbare vacatures die bedoeld zijn voor eenieder met een arbeidsbeperking. Door aan te vinken welke wensen je hebt, kan het systeem een goede selectie maken uit de meest geschikte vacatures.

Maatwerkbanen staat daarnaast ook voor jou klaar om jou in contact te brengen met een jobcoach. Jobcoach begeleiding kan ervoor zorgen dat jij die ene droombaan vindt en vooral ook kunt behouden. Kijk daarom vooral eens tussen de lijst met re-integratiebedrijven die bij ons aangesloten zijn. Zij zijn bekend met de doelgroep waardoor zij jou de beste ondersteuning kunnen bieden.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...