Werken met een beperking in Amersfoort

Maatwerkbanen streeft ernaar om het werken met een beperking in Amersfoort toegankelijk te maken. Om dit doel te realiseren hebben wij de juiste werkgevers voor jou geselecteerd. Dit zijn werkgevers die open staan voor mensen met een doelgroepverklaring en werkzoekenden met een Wajong of WIA uitkering. Oftewel werkgevers die iedereen met een arbeidsbeperking een kans wil bieden.

Werken met een beperking in Amersfoort kan erg lastig zijn als je niet de juiste Wajong en WIA vacatures kunt vinden. Ook met een registratie in het doelgroepregister is het een uitdaging om  leuke, maar vooral passende vacatures te kunnen vinden. Door je wensen aan te vinken, verschijnen de meest geschikte banen direct in beeld.

Het kan jou geruststellen om een jobcoach om de arm te nemen. Jobcoach begeleiding kan van toegevoegde waarde zijn tijdens het sollicitatieproces, maar ook op de werkvloer kan deze ondersteuning als prettig worden ervaren. Met de juiste ondersteuning kun je een goede structuur aanbrengen in het uitvoeren van de werkzaamheden. Op onze website kun je in contact komen met diverse re-integratiebedrijven die goed kunnen inspelen op jouw wensen.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...