Werken met een beperking in Albrandswaard

Werken met een beperking in Albrandswaard kan erg lastig worden als je niet de juiste vacatures kunt vinden. Voor werkgevers die nog geen mensen met een arbeidsbeperking in dienst hebben kan het een grote stap zijn om deze doelgroep een kans te bieden. Toch vindt Maatwerkbanen het belangrijk dat iedereen zich kan bewijzen en daarom proberen wij werkgevers te overtuigen om vacatures beschikbaar te stellen.

Deze vacatures kunnen werkgevers op het platform van Maatwerkbanen plaatsen. Werkzoekenden met een Wajong of WIA uitkering, of met opname in het een doelgroepregister, kunnen zich op onze website aanmelden. Tussen alle Wajong en WIA vacatures en vacatures voor mensen met een doelgroepverklaring, kun je op zoek gaan naar een leuke baan.

Door je voorkeuren aan te vinken, komen de meest geschikte vacatures direct in beeld. Heb je iets gevonden? Wacht dan niet langer en dien zelf, of met hulp van je jobcoach, een sollicitatie in! Indien je nog geen jobcoach begeleiding hebt, kan Maatwerkbanen jou ook in contact brengen met een re-integratiebedrijf. Zij zetten zich in om het werken met een beperking in Albrandswaard mogelijk te maken!

Zet die stap naar je nieuwe baan en meld je aan!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...