Werken met een beperking in Aa den Hunze

Zou je graag een steentje willen bijdragen aan onze maatschappij en ben je op zoek naar de mogelijkheden om te werken met een beperking in Aa den Hunze? Maatwerkbanen kan jou hierbij helpen als jij een Wajong of WIA uitkering hebt, maar ook als je bent opgenomen in het doelgroepregister. Wij bieden vacatures aan voor deze doelgroep en kunnen jou helpen bij het vinden van de juiste baan. Er is een breed aanbod aan Wajong vacatures en WIA vacatures op onze website, evenals banen voor mensen met een doelgroepverklaring.

Passende vacatures kun je vinden via ons zoeksysteem op de website. Je kunt gemakkelijk en snel de geschikte baan vinden die past bij jouw wensen. Door bij de filterfunctie in te vullen welke wensen jij hebt, komen de meest geschikte vacatures naar voren. Hierdoor brengen wij vraag en aanbod bij elkaar waardoor het goed mogelijk wordt om te werken met een beperking in Aa den Hunze, ondanks jouw arbeidsbeperking.

Heb je een vacature gevonden die je aanspreekt, maar weet je niet welke volgende stap je moet nemen? Door in gesprek te gaan met je jobcoach kun je samen reageren op deze vacature. Als je nog geen jobcoach begeleiding hebt maar dit wel prettig vindt, kun je op Maatwerkbanen in contact komen met diverse re-integratiebedrijf in jouw regio. Maak van het werken met een beperking in Aa den Hunze jouw succes!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...