Werken met een beperking Bronckhorst

Maatwerkbanen streeft er naar om het werken met een beperking in Bronckhorst mogelijk te maken. Wij brengen passende Wajong en WIA vacatures samen op ons platform, evenals banen voor werkzoekenden met een doelgroepverklaring. Deze werkgevers zien een Wajong en WIA uitkering of registratie in het doelgroepregister niet als een bezwaar. Zij staan open voor werkzoekenden die graag willen werken met een beperking in Bronckhorst.

De werkgevers die deze vacatures beschikbaar stellen, willen rekening houden met jouw arbeidsbeperking door het aanbieden van een werkplek op maat. Wil jij ook een steentje bijdragen aan onze maatschappij? Meld je dan nu aan op onze website om nieuwe deuren te openen. Na je aanmelding kun je je voorkeuren aanvinken en in één oogopslag zien welke banen aansluiten bij jouw wensen. Je kunt nu direct het sollicitatietraject in gang zetten door op de betreffende vacature te reageren.

Neem voor meer informatie of hulp contact op met je jobcoach. Als je deze nog niet hebt, overweeg dan om alsnog jobcoach begeleiding in de arm te nemen. Op onze website kun je in contact komen met diverse re-integratiebedrijven die jou graag de juiste ondersteuning willen bieden.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...