Werken met een beperking in Apeldoorn

Is het voor jou een probleem om te gaan werken met een beperking in Apeldoorn? Dan kunnen wij dit ons goed voorstellen, want het kan erg lastig zijn een juiste werkgever te vinden die jou een kans binnen het bedrijf wil bieden. Op Maatwerkbanen kun je terecht als je bent opgenomen in het doelgroepregister, maar ook als je op zoek bent naar Wajong en WIA vacatures. Dit zijn vacatures bij werkgevers die wél open staat voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking.

Ben je in het bezit van een doelgroepverklaring, Wajong uitkering of WIA uitkering? Meld je dan nu vrijblijvend en gratis aan op de website van Maatwerkbanen. Bedrijven maken sinds de invoering van de Participatiewet een inhaalslag om het werken met een beperking in Apeldoorn te bevorderen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij jou aan die ene droombaan kunnen helpen.

Heb je moeite om zelfstandig dit traject te bewandelen? Neem dan een jobcoach in de arm. Jobcoach begeleiding kan de juiste opstap bieden naar die ene droombaan waar jij naar op zoek bent. Maatwerkbanen kan jou naast de juiste werkgevers ook in contact laten brengen met diverse re-integratiebedrijven.

Meld je aan en vind je droombaan!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...