Werken met een beperking in Zwolle

Het werken met een beperking in Zwolle kan nog best lastig zijn. Een Wajong of WIA uitkering, maar ook een doelgroepverklaring, houdt mensen soms onnodig thuis. Daarom is het goed om op zoek te gaan naar een bedrijf waar jij de broodnodige ondersteuning kunt krijgen. Met de invoering van de Participatiewet, worden werkgevers gestimuleerd om werkzoekenden met een arbeidsbeperking in dienst te nemen.

Op de website van Maatwerkbanen zijn Wajong en WIA vacatures te vinden evenals banen voor mensen met een opname in het doelgroepregister. Deze vacatures zorgen ervoor dat er steeds meer mogelijkheden zijn om te werken met een beperking in Zwolle. Als je het lastig vindt om te bepalen in wat voor beroep je optimaal zou kunnen functioneren, raden wij jobcoach begeleiding aan. De kansen op een baan worden zienderogen groter door een jobcoach die jou de juiste ondersteuning biedt.

Wij helpen jou graag bij het vinden van de ideale droombaan. Ontdek je mogelijkheden op Maatwerkbanen.nl. Wij zijn ervan overtuigd dat jij een leuke baan zult gaan vinden!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...