Werken met een beperking in Zwartewaterland

Maatwerkbanen brengt het werken met een beperking in Zwartewaterland een stap dichterbij. Indien je in het bezit bent van een doelgroepverklaring, of een Wajong of WIA uitkering ontvangt, ben je bij ons op het juiste adres. Bedrijven worden gestimuleerd om werkzoekenden met een arbeidsbeperking een kans te bieden binnen hun bedrijf. Deze geschikte Wajong en WIA vacatures vind je bij ons op de website, maar ook kun je bij ons terecht als je bent opgenomen in het doelgroepregister.

Een opname in het register of het hebben van een uitkering hoeft niet te betekenen dat het werken met een beperking in Zwartewaterland onmogelijk is. Indien je het lastig vindt om zelfstandig dit traject te gaan bewandelen, kunnen wij jou adviseren om contact op te nemen met je jobcoach. Indien je nog geen jobcoach begeleiding hebt, kun je op de website van Maatwerkbanen in contact komen met diverse arbeidsbemiddelaars. Deze ondersteuning kan jou helpen bij het vinden, maar ook bij het behouden van die ene droombaan.

Kijk nu voor de meest actuele aanbiedingen van vacatures op de website van Maatwerkbanen. Grijp deze kans op het vinden van de functie die je op het lijf geschreven staat.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...