Werken met een beperking in Wierden

Als je wilt werken met een beperking in de gemeente Wierden, kom je misschien een aantal obstakels tegen. Dat hoeft je natuurlijk niet te weerhouden om toch een passende baan te zoeken, maar dat maakt het wel lastiger. Maatwerkbanen.nl kan jou hierin ondersteunen.

Wij kunnen jou ondersteunen door onder andere passende Wajong en WIA vacatures te bieden. Op de website hebben ook verschillende werkgevers vacatures geplaatst voor mensen met een doelgroepverklaring. Tevens kun je ook in contact komen met arbeidsbemiddelaars die werkzaam zijn in Wierden. Hierdoor ben je verzekerd van de beste jobcoach begeleiding.

Maatwerkbanen.nl is hèt platform om werken met een beperking in de buurt van Wierden mogelijk te maken. Als je een Wajong uitkering of een WIA uitkering ontvangt of bent opgenomen in het doelgroepregister, kun je nu een passende baan vinden.  Je arbeidsbeperking hoeft niet langer meer een belemmering te zijn!

Meld je dus snel aan, dan zullen wij jou op de hoogte houden van alle nieuwe vacatures. Heb je een leuke vacature gevonden? Licht dan meteen je jobcoach in, dan kun je goed voorbereid aan de slag. Zijn er nog wat onduidelijkheden? Wij informeren je graag, dus neem rustig contact met ons op!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...