Werken met een beperking in Tubbergen

Ben jij hard op zoek naar een mogelijkheid om te kunnen werken met een beperking in Tubbergen? Ben je opgenomen in het doelgroepregister, heb je een WIA uitkering of een Wajong uitkering? Maatwerkbanen.nl biedt jou nu de oplossing!

Maatwerbanen.nl brengt namelijk alle informatie met betrekking tot werken met een beperking in Tubbergen samen. Op onze website vind je alles wat te maken heeft met het werken met een arbeidsbeperking. Je vindt er bijvoorbeeld Wajong vacatures en WIA vacatures. Werkgevers, die een aanbod hebben van banen voor mensen die staan opgenomen in het doelgroepregister, plaatsen hun vacatures op onze website. Met de handige zoekfunctie kun je eenvoudiger een baan vinden dat geschikt is voor jou. Zo hoeft een arbeidsbeperking geen beletsel meer te zijn in het zoeken naar een baan en kan bijvoorbeeld een doelgroepverklaring een goed hulpmiddel zijn.

Meld je dus snel bij ons aan! Heb je iets leuks gevonden? Dan kun je op onze website ook zoeken naar jobcoach begeleiding. Of, als je al een jobcoach hebt, kun je deze gelijk inlichten, dan kan hij of zij van begin af aan adviseren.

Kom je er toch niet helemaal uit? Wij staan klaar om je te helpen, dus kijk meteen op onze contactpagina!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...