Werken met een beperking in Steenwijkerland

Ook met een Wajong of WIA uitkering of een doelgroepverklaring, is het werken met een beperking in Steenwijkerland prima haalbaar. Vanwege een arbeidsbeperking zou je niet doelloos thuis moeten blijven zitten. Het is belangrijk dat je een baan vindt, waarbij jij jouw talenten optimaal kunt gaan benutten. Maatwerkbanen kan jou bij deze zoektocht helpen, door een uitgebreid overzicht te bieden van recente Wajong en WIA vacatures. Daarnaast ook kun je bij ons terecht voor een leuke baan als je bent opgenomen in het doelgroepregister.

Door je aan te melden kun je de werkgevers overtuigen om jou in dienst te nemen. Zij staan open om werkzoekenden vanuit de doelgroep een kans te bieden om het werken met een beperking mogelijk te maken. Laat je door je uitkering of arbeidsbeperking vooral niet tegenhouden om weer aan de slag te gaan. De contacten en voldoening die voortvloeien uit het werk zijn goud waard.

Je hoeft niet alles op eigen kracht te doen. Wij adviseren om een goede jobcoach in de arm te nemen om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Jobcoach begeleiding kan jou de juiste ondersteuning bieden om werk te vinden, maar ook te behouden.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...