Werken met een beperking in Staphorst

Heb je een doelgroepverklaring of een Wajong of WIA uitkering, maar wil je graag werken met een beperking in Staphorst? Wil je je dagen nuttig besteden en dus niet werkloos thuis zitten? Kijk dan eens rond op de website van Maatwerkbanen.nl. Op deze website vind je Wajong en WIA vacatures en kun je ook terecht met een opname in het doelgroepregister.

Op dit platform kun je de baan vinden die perfect op jouw capaciteiten aansluit. Wat betreft werken met een beperking in Staphorst, doen wij er alles aan om werkzoekenden met een arbeidsbeperking aan de slag te helpen. Het systeem houdt rekening met de wensen die je hebt. Heb je een vacature gevonden die je aanspreekt? Dan raden wij het aan een jobcoach in te schakelen. Deze jobcoach kan bemiddelen met werkgevers, indien je langere tijd uit de running bent geweest.

Door contact op te nemen van één van de aangesloten re-integratiebedrijven, kun je rekenen op adequate jobcoach begeleiding. Wij zullen je op de hoogte houden van de nieuwste vacatures die bij je passen. Twijfel niet aan jezelf en meld je vandaag nog aan.

Voor eventuele vragen en opmerkingen staan we voor je klaar.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...