Werken met een beperking in Raalte

Stel dat je wilt werken met een beperking in Raalte, dan is het van belang om een bedrijf te vinden waar je goed op je plek zit. Zoek je naar Wajong of WIA vacatures of heb je misschien een doelgroepverklaring? Dan zijn er voor jou met de invoering van de participatiewet meer werkplekken gecreëerd. Deze bedrijven plaatsen vacatures op de website van Maatwerkbanen en staan open voor de doelgroep. Hierdoor wordt het voor jou makkelijker de juiste werkplek te vinden als je een arbeidsbeperking hebt.

Meld je nu aan als je Wajong of WIA uitkering ontvangt of als je bent opgenomen in het doelgroepregister. Wij raden het ook aan eens een kijkje te nemen tussen alle aangesloten re-integratiebedrijven. Jobcoach begeleiding kan jou helpen bij het vinden en behouden van werk. Werken met een beperking in Raalte is niet langer een probleem met de juiste aansturing van een bekwame jobcoach.

Maatwerkbanen voorziet jou graag in de opstap naar een echte baan. Wij vinden dat iedereen zijn capaciteiten en talenten moet benutten op de arbeidsmarkt.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...