Werken met een beperking in Ommen

Werken met een beperking in Ommen ligt nu binnen handbereik. Of je nu een Wajong of WIA uitkering ontvangt of in het bezit bent van een doelgroepverklaring, ben je bij ons op het juiste adres. Maatwerkbanen selecteert Wajong en WIA vacatures die perfect aansluiten op jouw wensen en capaciteiten. Daarnaast kun je ook bij ons vacatures vinden als je bent opgenomen in het doelgroepregister.

Wij hebben werkgevers gevonden die bereid zijn werkzoekenden met een arbeidsbeperking in een kans te bied en bereid zijn aanpassingen aan te brengen. Dit kunnen noodzakelijke aanpassingen zijn om jou de beste werkplek te kunnen bieden.

Om het werken met een beperking in Ommen mogelijk te maken, stellen wij ook jobcoach begeleiding beschikbaar. Een jobcoach kan jou helpen om alles in goede banen te leiden. Door je persoonlijke competenties en wensen met de arbeidsbemiddelaar te bespreken, kan een functie op maat worden gezocht. Heb je nog geen begeleiding? Neem dan eens een kijkje op onze website voor de beste re-integratiebedrijven die werkzaam zijn in Ommen.

Wij zijn van mening dat de arbeidsmarkt voor iedereen toegankelijk moet zijn. Dus kom op, samen gaan we ervoor!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...