Werken met een beperking in Olst-Wijhe

Als je streeft naar het werken met een beperking in Olst-Wijhe, dan heb je een grote kans van slagen bij Maatwerkbanen.nl. Wij brengen arbeidsplaatsen voor mensen met een arbeidsbeperking in kaart. Met een Wajong of WIA uitkering ben je bij ons aan het juiste adres, maar ook met een doelgroepverklaring kun je de leukste banen vinden.

Zoek en vind de beste Wajong en WIA vacatures op de website die beschikbaar zijn. Hier zijn ook arbeidsplekken te vinden voor iedere werkzoekende, met een registratie in het doelgroepregister, die wil werken met een beperking in Olst-Wijhe. Door je wensen aan te vinken in je account, kan de beste match tot stand komen. Vervolgens kun je tussen de geselecteerde vacatures een selectie maken uit de banen die aanspreken. Nu kan het sollicitatieproces eindelijk beginnen.

Daarnaast is een jobcoach de aangewezen persoon om je bij te staan tijdens dit proces. Goede jobcoach begeleiding kan belangrijk zijn in de zoektocht naar een leuke baan. Hij zorgt voor de juiste ondersteuning waardoor het voor jou makkelijker wordt een baan te bemachtigen, maar ook te behouden.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...