Werken met een beperking in Oldenzaal

Is werken met een beperking in de Oldenzaal het doel dat jij voor ogen hebt? Maar vind je het zoeken naar leuke vacatures ingewikkeld? Met de komst van het platform van Maatwerkbanen hoeft een arbeidsbeperking niet langer meer een grote hindernis te zijn in de zoektocht naar een baan.

Maatwerkbanen.nl toont een rijk aanbod aan Wajong en WIA vacatures en andere mogelijkheden voor wie opgenomen is in het doelgroepregister. Wij verzamelen alle vacatures voor jou in een handig overzicht.  Zo hoef je alleen nog maar op onze website te kijken om de juiste banen te vinden. De zoekfilter houdt rekening met de eisen die jij aan een baan stelt.

Dus meld je gauw aan als je een WIA uitkering hebt, beschikt over een doelgroepverklaring of een Wajong uitkering ontvangt. Wij zullen jou op de hoogte houden van alle nieuwste vacatures. En als je eenmaal een interessante vacature gevonden hebt, informeer je jobcoach, zodat je vanaf het begin af aan de juiste ondersteuning krijgt. Om jobcoach begeleiding te krijgen, kijk je op de website. Verscheidene arbeidsbemiddelaars zijn aangesloten bij Maatwerkbanen.nl.

Maatwerkbanen maakt het werken met een beperking in Oldenzaal mogelijk.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...