Werken met een beperking in Losser

Het werken met een beperking in Losser kan lastig zijn als je niet de juiste Wajong en WIA vacatures kunt vinden. Ook is het een uitdaging om juiste vacatures te vinden als je bent opgenomen in het doelgroepregister. Gelukkig hoeft dit niet langer meer een probleem te zijn. Maatwerkbanen.nl biedt jou nu de mogelijkheid om passend werk te vinden, zonder dat je steeds uit hoeft te leggen dat je een arbeidsbeperking hebt.

Op Maatwerkbanenen.nl kun je namelijk alle vacatures vinden die geschikt zijn voor de doelgroep waar jij onder valt. Wij bieden jou een platform aan om werken met een beperking in Losser mogelijk te maken. Wij hebben contacten met werkgevers, arbeidsbemiddelaars, gemeenten en het UWV, kortom met alle instanties die het mogelijk maken om passend werk te vinden.

Heb je een Wajong uitkering, een WIA uitkering of beschik je over een doelgroepverklaring? Aarzel dan niet langer en meld je aan! Het is kosteloos, en wij houden je op de hoogte van onze nieuwste vacatures.

Heb je een baan gevonden waar jij je thuis zult gaan voelen? Dan is de volgende stap om eventueel te zorgen voor de juiste jobcoach begeleiding. Als je nog geen eigen jobcoach hebt, kunnen wij jou ook in contact brengen met diverse arbeidsbemiddelaars.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...