Werken met een beperking in Hardenberg

Het is uitdagend om een prettige baan te bemachtigen als je wilt werken met een beperking in Hardenberg. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar Wajong of WIA vacatures, dan is dat bepaald geen eenvoudige opgave. Ook als je in het doelgroepregister bent opgenomen geldt dit. De moeilijkheid zit vooral in het vinden van een baan die aansluit op jouw unieke vaardigheden. Met de invoering van de Participatiewet hebben bedrijven meer geschikte werkplekken gerealiseerd voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking.

Met een Wajong of WIA uitkering, maar ook met een doelgroepverklaring zijn er steeds meer mogelijkheden. Door je aan te melden op de website wordt het werken met een beperking in Hardenberg toegankelijker. Daarnaast raden wij het aan gebruik te maken van jobcoach begeleiding om jouw kansen te vergroten. Werken op maat is bereikbaarder dan ooit met de komst van Maatwerkbanen en in samenwerking met een jobcoach.

Geef bij je aanmelding aan welke wensen je hebt en in welke branche je wilt werken. Ontdek de mogelijkheden van Maatwerkbanen en ontwikkel jezelf.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...