Werken met een beperking in Dinkelland

Zou je graag willen werken met een beperking in de gemeente Dinkelland? Toch kan het vinden van een leuke baan, waar jij jezelf mag bewijzen, een enorme uitdaging zijn. Je bent bij Maatwerkbanen aan het juiste adres als je een Wajong of WIA uitkering ontvangt of staat opgenomen in het doelgroepregister.

Maatwerkbanen.nl is het platform dat werkzoekenden met een arbeidsbeperking en werkgevers bij elkaar brengt. Op de website zijn Wajong vacatures, WIA vacatures en vacatures voor mensen met een doelgroepverklaring te vinden. Je kunt na het aanmelden gebruik maken van een handige zoekfunctie, dat passend werk voor jou naar voren brengt.

Zoek je daarnaast jobcoach begeleiding? Als je gaat werken met een beperking in de gemeente Dinkelland of omgeving kan de hulp van een goede jobcoach erg belangrijk zijn. Als je nog geen jobcoach hebt, kun je via onze website met verschillende arbeidsbemiddelaars in jouw regio in contact komen.
Spreekt dit je aan? Schrijf je dan gauw in! Heb je nog vragen? Neem dan snel contact met ons op, wij zijn je graag van dienst.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...