Werken met een beperking in Deventer

Wil je gaan werken met een beperking in Deventer, maar sta je op een afstand tot de arbeidsmarkt? Maatwerkbanen toont uiteenlopende Wajong en WIA vacatures en daarnaast ook banen voor mensen met een doelgroepverklaring. Wij zijn ervan overtuigd dat er voor iedereen een aansprekende baan te vinden is op de website. De getoonde werkgevers staan open voor de doelgroep en willen alle werkzoekenden met een arbeidsbeperking een kans bieden. Dit zijn banen waarbij jij jouw vaardigheden tot zijn recht kunt laten komen.

Ook kun je de hulp van een jobcoach inschakelen. Actieve jobcoach begeleiding zorgt ervoor dat jij je droombaan vindt, maar vooral ook behoudt. Laat je door een Wajong of WIA uitkering niet tegenhouden om een steentje aan de maatschappij bij te dragen. Maar ook als je bent opgenomen in het doelgroepregister kunnen wij je uitstekend van dienst zijn.

Meld je aan en profiteer van onze diensten. Na het aanmelden kun je de eerste stappen gaan zetten naar een baan. Jouw ambitie om te werken met een beperking in Deventer nemen wij erg serieus.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...