Werken met een beperking in Borne

Ben je op zoek naar een manier om te werken met een beperking in Borne? Ben je opgenomen in het doelgroepregister of ontvang je een WIA of Wajong uitkering? Dan zul je op deze website de juiste vacatures vinden voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking. Maatwerkbanen.nl is een platform waarop al deze vacatures in de regio vermeld staan.

Als je wilt werken met een beperking in Borne kan maatwerkbanen.nl nieuwe deuren voor jou openen! Op onze website kun je snel en moeiteloos WIA en Wajong vacatures vinden. Daarnaast zijn er op Maatwerkbanen.nl ook  banen beschikbaar voor mensen met een doelgroepverklaring. Met behulp van ons zoeksysteem hoeft een arbeidsbeperking geen hindernis te zijn bij het vinden van een leuke baan.

Heb je werk gevonden? Licht dan je jobcoach in, dan kunnen jullie reageren op de beschikbare vacature. Heb je nog geen jobcoach begeleiding, maar zou je dit wel prettig vinden? Op Maatwerkbanen.nl kun je met verschillende arbeidsbemiddelaars in contact komen bij jou in de buurt. Wij helpen jou graag verder. En kom je er toch niet helemaal uit, dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...