Werken met een beperking in Almelo

Ben je op zoek naar een mogelijkheid om te werken met een beperking en woon je in Almelo? Maatwerkbanen helpt jou de juiste baan te vinden! Of je nu een Wajong uitkering hebt, een WIA uitkering of om een andere reden in het doelgroepregister opgenomen bent, Maatwerkbanen.nl is het platform waarop jij terecht kunt. Je kiest bij ons uit een breed aanbod van onder andere Wajong vacatures en WIA vacatures. Maar ook vacatures in jouw regio voor mensen met een doelgroepverklaring zijn te vinden op onze website.

Wil je werken met een beperking in Almelo? Via ons zoeksysteem kun je snel en eenvoudig de baan vinden die geschikt is voor jou! Kruis bij de zoekfunctie alles aan wat jij belangrijk vindt.

Heb je een baan gevonden die je leuk lijkt? Overleg met je jobcoach, dan kunnen jullie eventueel samen snel reageren! Heb je nog geen jobcoach begeleiding, maar lijkt je dit wel prettig? Op Maatwerkbanen.nl kun je met verschillende arbeidsbemiddelaars in de buurt in contact komen. Meld je snel aan en wie weet heb je dan binnen no time een baan gevonden! Wij houden je op de hoogte van de meest actuele vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking!

Kom je er toch niet helemaal uit? Neem contact met ons op, wij helpen je graag op weg!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...