Werken met een beperking in Aalten

Wil je werken met een beperking in Aalten en ontvang je een Wajong of WIA uitkering of ben je opgenomen in het doelgroepregister? Dan kan het in een dergelijke situatie verstandig zijn om te kijken naar vacatures bij bedrijven die open staan voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking. Werkgevers worden door de invoering van de Participatiewet gemotiveerd om banen te creëren voor de genoemde doelgroep.

Maatwerkbanen vindt het belangrijk om het werken met een beperking in Aalten voor iedereen mogelijk te maken. Op de website zijn diverse Wajong en WIA vacatures te vinden, evenals vacatures voor werkzoekenden met een doelgroepverklaring. Dit platform is bedoeld om werkzoekenden in contact te brengen met een werkgever die wel open staat voor de kwaliteiten die jij te bieden hebt.

Wij kunnen ons voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet en het lastig vindt zelfstandig dit traject te bewandelen. Daarom adviseren wij om eens contact op te nemen met een jobcoach. Indien je nog geen jobcoach begeleiding hebt, maar dit wel op prijs stelt, kun je op onze website in contact komen met diverse re-integratiebedrijven.

Meld je direct aan en vind die ene droombaan!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...