ICT vacatures

Op zoek naar getalenteerde ICT-professionals om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen? Bij ons ben je aan het juiste adres! ICT vacatures bieden een breed scala aan mogelijkheden voor zowel starters als ervaren professionals in de wereld van de ICT.

In een tijd waarin technologie een steeds grotere rol speelt in alle aspecten van het leven, is de behoefte aan deskundige ICT-professionals nog nooit zo hoog geweest.

Bij Maatwerkbanen kunnen we jou als werkgever ondersteunen bij het vinden van enthousiaste kandidaten vanuit diverse doelgroepen. Onze werkzoekenden beschikken over vaardigheden en kennis om innovatieve oplossingen te creëren en bij te dragen aan het succes van jouw organisatie.

Dus, als je klaar bent om jouw team te versterken met talenten die een passie hebben voor technologie en hun expertise willen inzetten in de wereld van ICT, plaats dan je vacature op Maatwerkbanen.

Vacature: Applicatie ontwikkelaar

Ben jij een gepassioneerde Applicatie Ontwikkelaar met een creatieve geest en technische expertise? Zoek je naar een uitdagende rol waar je innovatieve oplossingen kunt bouwen die het verschil maken in de digitale wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Applicatie Ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van hoogwaardige softwareapplicaties. Je werkt nauw samen met ons team van professionals om unieke oplossingen te creëren die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

Wat we van jou verwachten:

 • Ruime ervaring in het ontwikkelen van applicaties voor zowel mobiele als webplatforms.
 • Uitstekende programmeervaardigheden in talen zoals Java, Python, C# of vergelijkbaar.
 • Kennis van databases en API’s voor naadloze integratie.
 • Oog voor detail en streven naar gebruiksvriendelijke interfaces.
 • Probleemoplossend vermogen en een proactieve houding om uitdagingen aan te gaan.

Wij bieden een stimulerende werkomgeving waarin je jouw talenten kunt ontplooien en de kans krijgt om te groeien als professional. Als onderdeel van ons team werk je aan boeiende projecten met de nieuwste technologieën en tools.

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière als Applicatie Ontwikkelaar? Solliciteer nu en bouw samen met ons aan innovatieve oplossingen die de wereld van de digitale technologie vormgeven.

Stuur je CV en motivatiebrief naar [contactgegevens] en laat ons weten waarom jij de perfecte match bent voor deze uitdagende rol. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken aan baanbrekende applicaties!

Vacature: Helpdesk Medewerker ICT

Ben jij een servicegerichte professional met een passie voor technologie? Heb je een talent voor het oplossen van problemen en het bieden van uitstekende klantenservice? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Helpdesk Medewerker ICT ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten bij technische vraagstukken en incidenten. Je bent verantwoordelijk voor het snel en accuraat identificeren en oplossen van IT-gerelateerde problemen. Met jouw communicatieve vaardigheden zorg je voor een vriendelijke en professionele ondersteuning van gebruikers, zowel telefonisch als via e-mail of chat.

Wat we van jou verwachten:

 • Een sterke affiniteit met IT en technologie.
 • Uitstekende communicatievaardigheden en geduld bij het uitleggen van technische zaken aan niet-technische gebruikers.
 • Basiskennis van IT-systemen, zoals Windows, hardware, netwerken en applicaties.
 • Een proactieve en oplossingsgerichte houding.
 • Stressbestendigheid en het vermogen om prioriteiten te stellen.

Bij ons krijg je de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen en deel uit te maken van een enthousiast team van professionals. Je werkt in een dynamische omgeving waarin jouw bijdrage wordt gewaardeerd en je de ruimte krijgt om te groeien.

Ben jij klaar om een essentiële rol te spelen in ons ICT-team en onze klanten te ondersteunen bij technische uitdagingen? Solliciteer nu en word onze nieuwe Helpdesk Medewerker ICT!

Stuur je CV en motivatiebrief naar [contactgegevens] en laat ons weten waarom jij de ideale kandidaat bent voor deze functie. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken aan de beste oplossingen voor onze klanten.

Vacature: Netwerkbeheerder ICT

Wil jij een cruciale rol spelen in het beheren en optimaliseren van onze IT-infrastructuur? Heb je een passie voor netwerken en ben je een technisch expert? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Netwerkbeheerder ICT ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren en onderhouden van onze netwerkinfrastructuur. Je zorgt voor een stabiele en veilige netwerkverbinding en houdt je bezig met het monitoren en oplossen van netwerkproblemen. Met jouw uitgebreide kennis van netwerkprotocollen en beveiligingssystemen zorg je ervoor dat onze IT-omgeving optimaal presteert.

Wat we van jou verwachten:

 • Ruime ervaring met netwerkconfiguraties en -beheer, zoals routers, switches en firewalls.
 • Kennis van netwerkprotocollen, zoals TCP/IP en VPN.
 • Een probleemoplossende en proactieve houding bij het identificeren en verhelpen van netwerkstoringen.
 • Sterke communicatievaardigheden en het vermogen om complexe technische concepten duidelijk uit te leggen aan collega’s.

Bij ons krijg je de kans om je expertise te benutten en deel uit te maken van een toegewijd team van ICT-professionals. Je werkt in een stimulerende omgeving waarin je kunt blijven groeien en ontwikkelen.

Ben jij klaar om onze IT-infrastructuur naar een hoger niveau te tillen en bij te dragen aan een efficiënt en veilig netwerk? Solliciteer nu en word onze nieuwe Netwerkbeheerder ICT!

Stuur je CV en motivatiebrief naar [contactgegevens] en vertel ons waarom jij de perfecte match bent voor deze uitdagende functie. We kijken ernaar uit om jouw talenten te verwelkomen in ons team!

Vacature: Online marketeer

Ben jij een creatieve en resultaatgerichte Online Marketeer met een passie voor de digitale wereld? Wil je jouw marketingexpertise inzetten om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Online Marketeer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van onze online marketingstrategie. Je zorgt voor een optimale online zichtbaarheid en trekt potentiële klanten aan via verschillende digitale kanalen. Met jouw kennis van SEO, SEA, social media en contentmarketing vergroot je ons bereik en draag je bij aan de groei van onze organisatie.

Wat we van jou verwachten:

 • Bewezen ervaring in online marketing
 • Uitgebreide kennis van digitale marketingtools en -technieken.
 • Sterke analytische vaardigheden om de resultaten te meten en de marketingstrategie te optimaliseren.
 • Een creatieve geest om boeiende content te creëren die onze doelgroep aanspreekt.
 • Proactieve en zelfstandige werkhouding, met oog voor detail.

Bij ons krijg je de kans om jouw online marketingtalenten volledig te benutten en deel uit te maken van een enthousiast team van professionals. Je werkt in een dynamische omgeving waarin jouw ideeën en initiatieven worden gewaardeerd.

Ben jij klaar om onze online aanwezigheid te versterken en bij te dragen aan het succes van ons bedrijf? Solliciteer nu en word onze nieuwe Online Marketeer ICT!

Stuur je CV en motivatiebrief naar [contactgegevens] en laat ons weten waarom jij de ideale kandidaat bent voor deze uitdagende functie. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken aan een bloeiende online marketingstrategie!

Vacature: Data & Security Specialist

Ben jij een gedreven en deskundige Data en Security Specialist met een passie voor het beschermen en optimaliseren van waardevolle gegevens? Wil je een cruciale rol spelen in het beheren van onze data en zorgen voor een veilige IT-omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Data en Security Specialist ICT ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de integriteit, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van onze data. Je analyseert de risico’s en implementeert beveiligingsmaatregelen om onze IT-infrastructuur te beschermen tegen bedreigingen en aanvallen. Daarnaast zorg je voor het verzamelen, verwerken en analyseren van data om waardevolle inzichten te bieden voor onze organisatie.

Wat we van jou verwachten:

 • Bewezen ervaring als Data en Security Specialist in de ICT-sector.
 • Uitgebreide kennis van databasemanagement en data-analyse.
 • Diepgaand inzicht in cybersecurityprotocollen en -praktijken.
 • Een proactieve en oplossingsgerichte houding bij het identificeren en verhelpen van beveiligingskwetsbaarheden.
 • Sterke communicatievaardigheden om complexe technische concepten te delen met collega’s.

Bij ons krijg je de kans om je expertise volledig in te zetten en deel uit te maken van een toegewijd team van ICT-professionals. Je werkt in een stimulerende omgeving waarin je jouw kennis kunt uitbreiden en bijdragen aan de veiligheid en efficiëntie van onze organisatie.

Ben jij klaar om onze data en IT-omgeving te beschermen en waardevolle inzichten te genereren voor onze organisatie? Solliciteer nu en word onze nieuwe Data en Security Specialist ICT!

Stuur je CV en motivatiebrief naar [contactgegevens] en laat ons weten waarom jij de perfecte match bent voor deze uitdagende functie. We kijken ernaar uit om samen te werken aan een veilige en geavanceerde ICT-infrastructuur!

M

Vacature: Developer

Wil jij als Developer het verschil maken in de wereld van innovatieve technologieën? Ben je gepassioneerd over softwareontwikkeling en wil je werken aan uitdagende projecten? Dan ben jij degene die we zoeken!

Als Developer speel je een essentiële rol in het ontwerpen, bouwen en implementeren van hoogwaardige softwareoplossingen. Je werkt nauw samen met een dynamisch team van professionals om innovatieve en gebruikersgerichte applicaties te ontwikkelen. Met jouw programmeerkennis en creatieve inzicht lever je waardevolle bijdragen aan de technologische vooruitgang van ons bedrijf.

Wat we van jou verwachten:

 • Ervaring met softwareontwikkeling en programmeertalen, zoals Java, Python, C++, C# of JavaScript.
 • Passie voor het oplossen van complexe technische vraagstukken en het bouwen van betrouwbare code.
 • Analytisch denkvermogen om functionele specificaties om te zetten in technische ontwerpen.
 • Teamspeler met sterke communicatieve vaardigheden.

Bij ons krijg je de kans om je talenten te ontplooien en deel uit te maken van een innovatief bedrijf met een inspirerende werkomgeving. Je werkt aan uiteenlopende projecten en krijgt de ruimte om te groeien als Developer.

Ben jij klaar om je creativiteit en technische vaardigheden te laten zien in een stimulerende omgeving? Solliciteer nu en word onze nieuwe Developer!

Stuur je CV en motivatiebrief naar [contactgegevens] en laat ons weten waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze uitdagende functie. We kijken ernaar uit om samen te bouwen aan innovatieve en baanbrekende softwareoplossingen!

Vacature: Beheer ICT

Ben jij een gedreven ICT Beheerder met een passie voor het optimaliseren en beheren van complexe IT-omgevingen? Wil je een cruciale rol spelen in het waarborgen van de stabiliteit en veiligheid van onze systemen? Dan ben jij degene die we zoeken!

Als ICT Beheerder ben je verantwoordelijk voor het operationele beheer en onderhoud van onze IT-infrastructuur. Je zorgt voor het proactief monitoren en oplossen van technische problemen, het uitvoeren van updates en het waarborgen van de databeveiliging. Met jouw expertise in netwerk- en systeembeheer zorg je ervoor dat onze organisatie optimaal kan functioneren.

Wat we van jou verwachten:

 • Relevante ervaring als ICT Beheerder, bij voorkeur met kennis van Windows- en Linux-omgevingen.
 • Diepgaand inzicht in netwerkprotocollen en servertechnologieën.
 • Vaardigheden in het oplossen van technische vraagstukken en het bieden van support aan collega’s.
 • Teamspeler met sterke communicatieve vaardigheden.

Bij ons krijg je de kans om je expertise volledig in te zetten en deel uit te maken van een hecht team van IT-professionals. Je werkt in een stimulerende omgeving waarin jouw technische kennis en innovatieve ideeën worden gewaardeerd.

Ben jij klaar om onze IT-infrastructuur naar een hoger niveau te tillen en bij te dragen aan het succes van onze organisatie? Solliciteer nu en word onze nieuwe ICT Beheerder!

Stuur je CV en motivatiebrief naar [contactgegevens] en laat ons weten waarom jij de perfecte match bent voor deze uitdagende functie. We kijken ernaar uit om samen te bouwen aan een stabiele en geavanceerde IT-omgeving!