Werkgevers willen graag meer weten over jou en je arbeidsbeperking

“Werkgevers willen graag meer kennis over mensen met een arbeidsbeperking”. Dit staat met grote letters op het nieuwe jaarverslag van de PSO, het landelijke keurmerk voor werkgevers die met arbeidsbeperkten (willen) werken.

Hoe denk jij daarover? Hoe komen werkgevers meer te weten over jou, of hoe het kan zijn om iemand aan te nemen met een arbeidsbeperking? Wat is jouw meerwaarde en hoe kan een werkgever het beste met jou omgaan? Graag zien we jouw reactie onder dit bericht!

PSO betekent Prestatieladder Sociaal Ondernemen. Deze instelling keurt en ondersteunt in heel Nederland werkgevers bij het werken met arbeidsbeperkten. Net als hotels met een aantal sterren geeft de PSO aan werkgevers een keurmerk in tredes.

Heb jij een afstand tot de arbeidsmarkt? Kijk dan eens op pso-nederland.nl. Hierop staat een landelijk overzicht van werkgevers met een PSO-keurmerk. Ideaal dus om je open sollicitatie heen te sturen! Dit overzicht vind je door te klikken op ´Gecertificeerde Organisaties´ en dan op ´Online Marktplaats´.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...