Werken met een arbeidsbeperking? Kijk eens op Asito.nl!

Via Facebook tonen we jou regelmatig bijzondere werkgevers waar je met een arbeidsbeperking goed terecht kan. Bij schoonmaakreus Asito werken 10.000 mensen vanuit 50 vestigingen.

Asito heeft een groot hart voor iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Naast uiteraard schoonmaken hebben ze ook heel andere banen voor jou, zoals kantoorfuncties, communicatiemedewerkers, chauffeurs, kantinepersoneel, noem maar op.

De schoonmaakgigant uit Almelo won al verschillende prijzen met haar acties om mensen aan een baan te helpen. Deze maand staan ze in het nieuws door hun samenwerking met het UWV en GGZ-instellingen. Met z´n drieën willen ze snel en zonder onnodig veel regeltjes arbeidsbeperkten aan een passende baan helpen.

Het nieuwe idee is: Asito heeft veel GGZ-instellingen als klant. GGZ-cliënten mogen nu onder goede begeleiding op veilig en bekend terrein schoonmaakwerk verrichten. Het biedt invulling aan het dagritme, is onderdeel van de behandeling, geeft meer zin aan je bestaan en als mogelijk einddoel is het een stap naar betaald werk. Een aantal regio´s draait nu op proef en bij succes gaan honderden mensen werken in deze vorm. Zowel de GGZ-instellingen als Asito zelf zorgen voor vaste trajectbegeleiders.

Meer weten over werken met een arbeidsbeperking bij Asito, of je nou wel of niet verbonden bent aan een GGZ-instelling? Kijk op Asito.nl en klik op ´Inclusiviteit´, of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...