Bijzondere vlogs over autisme op YouTube

Ditmaal iets over autisme, omdat het een veel voorkomende arbeidsbeperking is. Een echte aanrader zijn volgens ons de filmpjes van Gijs Horvers uit Enschede. Regelmatig plaatst hij inspirerende vlogs op YouTube over autisme.

Onderwerpen lopen uiteen van een bezoek aan het UWV of meedoen op de arbeidsmarkt tot en met autorijles of autisme en vaderschap. Daarnaast zie je op YouTube zijn optredens in tv-programma´s.

Vanuit zijn kantoor in Enschede-centrum of op locatie biedt Gijs (40) coaching aan mensen met autisme. Hij wist op een prachtige manier van een beperking een kracht te maken, na een leven van pesterijen, vluchten in verslavingen en ervaringen in relaties, opleiding en werk.

Gijs Horvers schreef onder andere een boek over autisme en gaf honderden lezingen. Verder heeft hij tal van rollen en activiteiten als onder andere gastdocent, verbinder en netwerker. Ook kun je hem kennen uit de SIRE tv-commercial voor openheid over psychische kwetsbaarheid.

Gijs Horvers viel al enkele malen in de prijzen voor zijn werkzaamheden, bijvoorbeeld bij het ministerie van VWS of bij de Gouden Venus van Milo 2017 voor de meest inspirerende persoon met een beperking.

Check zijn kanaal op YouTube en de website Gijshorvers.nl!

 

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...