Qracht 500: glossy tijdschrift over arbeidshandicaps

Goede tip! In het éénmalige glossy tijdschrift Qracht 500 tref je 100 boeiende interviews met arbeidsgehandicapten, werkgevers, jobcoaches en andere professionals uit heel Nederland. De Qracht 500 kun je bestellen bij elke boekhandel, bij Bol.com of Qracht500.nl.

De mooie interviews geven jou als arbeidsgehandicapte of als werkgever een grote bron aan informatie, inspiratie en (h)erkenning. De verhalen laten zien dat er met een arbeidshandicap vaak meer mogelijk is dan je denkt.

Het prachtig vormgegeven éénmalige tijdschrift Qracht 500 is een initiatief van de Amsterdamse journaliste Annemiek Onstenk. Zij wil op een positieve manier een stem en gezicht geven aan de honderdduizenden Nederlanders die van hun klacht hun kracht (kunnen) maken. De titel is een knipoog naar het jaarlijkse rijkemensenoverzicht de Quote 500.

De productie en distributie van dit tijdschrift lag in handen van arbeidsgehandicapten van Uitgeverij Tobi Vroegh in Amsterdam. Reeds drie maal werden er bijbehorende debatten georganiseerd onder de noemer Qrachtmeetings.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...