Maatwerkbanen: Een Uniek Platform voor Samenwerking tussen Werkzoekenden, Werkgevers, Gemeenten en Bemiddelaars

Ondanks alle energie die diverse organisaties en instanties naar aanleiding van de Participatiewet hebben gestoken in het bemiddelen van mensen met een arbeidsbeperking, misten wij nog een specifiek platform. Een platform waar alle partijen bij elkaar worden gebracht: werkzoekende, werkgever, gemeente en bemiddelaar/re-integratiebedrijf.

Het platform is ontwikkeld door mensen met een arbeidsbeperking en wordt onderhouden door mensen met een arbeidsbeperking. Voor en door de doelgroep is waar Maatwerkbanen dan ook voor staat.

Samen Op Weg naar Succesvolle Bemiddeling voor Werkzoekenden en Werkgevers binnen de Participatiewet

Maatwerkbanen is opgericht door mensen die zelf werkzaam zijn binnen de re-integratiebranche. Door de ruime ervaring en kennis hebben zij al talloze mensen vanuit diverse doelgroepen succesvol ondersteund richting betaald werk. Ons streven is om mensen met een arbeidsbeperking te bemiddelen naar een passende baan.

Ook willen wij werkgevers ondersteunen om de juiste invulling en tools aan te reiken binnen de Participatiewet. Arbeidsbemiddelaars kunnen zowel werkgevers als werkzoekenden begeleiden in een goed traject. Een succes voor alle partijen.

Maatwerkbanen

Published on juni 5, 2018