Automaterialenwinkels in 5 provincies met groot hart voor arbeidsgehandicapten

Graag reiken wij een pluim uit aan Koskamp, een automaterialenbedrijf met 12 vestigingen in Noord- en Oost-Nederland. Dit jaar gaan bij Koskamp 33 mensen met een arbeidshandicap aan de slag. Meer dan een kwart van de in totaal 350 personeelsleden heeft dan een arbeidshandicap.

De 33 nieuwkomers hebben dit te danken aan een subsidie uit het potje van het Duizend Kansen Plan van de provincie Overijssel die deze maand werd uitgekeerd. Met het Duizend kansen Plan kunnen kleine en grote werkgevers in Overijssel praktische en financiële ondersteuning krijgen om arbeidsgehandicapten te helpen met scholing en begeleiding om de kans op betaald werk te vergroten. Na goedkeuring biedt de provincie dan een bijdrage van 50% met een maximum van € 2.500 per arbeidsplek, voor jobcoaching, leerwerkplekken en werkervaringstrajecten. In bepaalde gevallen zijn gemeenten aan het co-financieren, terwijl ook uitzendbureaus actief een beroep doen op het Duizend Kansen Plan.

De 33 nieuwe medewerkers bij Koskamp gaan werken in de logistiek, met een miljoen artikelen bestemd voor hun klantenkring van autobedrijven.  Handige uitleg voor arbeidsgehandicapten staat op Koskamp.nl onder ‘Werken bij Koskamp’. Hier lees je over de ondersteuning van zowel begripvolle afdelingsmanagers als ingehuurde experts van het bekende re-integratiebedrijf Agens. Daarnaast staat er info over hun eigen opleidingscentra in onder meer Nijmegen en Assen. Kijk verder nog even of hun “HARRIE-training” iets voor jou is!

 

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...