Jobcoach begeleiding

Heb je een nieuwe baan gevonden en zou je het prettig vinden om op de werkvloer begeleiding te krijgen van een jobcoach? Dit kan een externe jobcoach zijn van buiten het bedrijf, maar ook een interne jobcoach, wat een werknemer van binnen het bedrijf kan zijn. Een interne jobcoach wordt geregeld vanuit het bedrijf waar je werkzaam bent. Externe jobcoach begeleiding kun je als werknemer aanvragen bij het UWV.

De doelstelling van een jobcoach is het vinden, maar vooral ook behouden van een passende baan. Samen wordt er gekeken naar wat er moet gebeuren om een zo goed mogelijke werkplek te creëren. Dit is belangrijk zodat de werknemer zich prettig voelt op de werkplek en zo ook langdurig werkzaam kan zijn. De ondersteuning kan plaatsvinden op verschillende vlakken, bijvoorbeeld bij het aanbrengen van structuur in de werkzaamheden.
Tevens zullen er ook gesprekken plaatsvinden tussen werknemer, werkgever en de jobcoach om te onderzoeken welke verwachtingen er van elkaar zijn en hoe ze een prettige samenwerking kunnen aangaan.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...