Ontdek Kansen: Werkgevers met Een Hart voor Arbeidsgehandicapten – Deze Maand in de Spotlight: Happy Tosti

De komende maanden geven we je op Facebook inkijkjes bij werkgevers die jou een mooie plek als arbeidsgehandicapte kunnen bieden. Er komen immers steeds meer leuke vacatures waar je met een arbeidshandicap goed terecht kan.

Grote namen als AH, NS, de Belastingdienst of Rabobank zijn hierin steeds actiever, maar ook de horeca draagt een steentje bij. Een goed voorbeeld naast McDonalds en Brownies & Downies is het mooie sociale gezicht van Happy Tosti.

Deze maand opende in Deventer (zie foto) de 7e vestiging van dit trendy restaurantketen, waar altijd meer dan de helft van het team een arbeidshandicap heeft. In 2015 gingen twee piepjonge horeca-ondernemers en een team van jobcoaches van start met deze formule. Nadat ze 100 andere deelnemers versloegen bij de ABN Stimuleringsregeling voor Sociaal Ondernemerschap kon het keten zich met de gewonnen subsidie flink uitbreiden.

Happy Tosti wil milieu- en mensvriendelijk werken en daarbij op alle manieren het woord ’happy’ uitdragen. Op www.happytosti.nl vertellen de eigenaren: “We willen niet alleen arbeidsgehandicapten een baantje bieden, maar ook heel nadrukkelijk een happy baan. Happiness is het fundament van ons bedrijf.”

Published on augustus 14, 2018