Handige lijst met 600 werkgevers die kansen bieden aan arbeidsbeperkten

Stichting De Normaalste Zaak is een netwerk van 600 kleine en grote bedrijven die het ‘de normaalste zaak’ vinden dat mensen die kwetsbaar zijn op de arbeidsmarkt een passende kans krijgen. De Normaalste Zaak ontstond 7 jaar geleden op initiatief van een voormalig vakbondsdirecteur. Vanuit hun kantoor in Den Haag werken ze aan een krachtig netwerk om werkgevers met elkaar te verbinden, zodat meer mensen met een beperking aan de slag kunnen.

Nou denk je misschien “maar ik ben toch geen werkgever?”. Toch is een mooi voordeel van Denormaalstezaak.nl hun alfabetische lijst met 600 werkgevers: een ideale bron voor jou om geschikte bedrijven te vinden om te solliciteren! Klik hiervoor op “Partners” en dan op “Wie zijn onze partners?”. Je komt dan op deze pagina: https://www.denormaalstezaak.nl/dnz-partners/. Als je klikt op de driehoekjes kun heel makkelijk zoeken op plaatsnaam, sector, regio of bedrijfsnaam.

Als tweede noemen we hun regionale netwerken onder de naam “99-van”. Het cijfer 99 slaat op de wens om in elke regio minstens 99 werkgevers te betrekken. Deze 99-van-netwerken zitten inmiddels in bijna alle Nederlandse regio´s. Voor de leden van deze 99-van-netwerken organiseert De Normaalste Zaak onder andere regionale evenementen voor werkgevers en soms ook werkzoekenden.

De Normaalste Zaak is gestart door MVO Nederland, werkgeversvereniging AWVN en de Start Foundation. Naast grote namen als de NS, ABN en AH zijn ook allerlei kleinere werkgevers aangesloten. Op LinkedIn en vooral Twitter plaatst De Normaalste Zaak veel interessante berichten waar je wat aan kan hebben.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...