Werken met een beperking in Culemborg

We begrijpen dat de moed je soms in de schoenen zakt als je wilt werken met een beperking in Culemborg. Daarom zetten wij ons in voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking. Op Maatwerkbanen.nl zijn Wajong en WIA vacatures te vinden, maar ook banen voor jou als je bent opgenomen in het doelgroepregister.

Wij weten dat de banen niet voor het oprapen liggen als je een doelgroepverklaring hebt of een Wajong of WIA uitkering ontvangt. Daarom hopen wij jou te helpen om het doel, om te werken met een beperking in Culemborg, te realiseren. Wij hebben werkgevers voor jou gevonden die vacatures beschikbaar stellen. Na je aanmelding op de website kun je aangeven wat voor werk je graag wilt doen en welke voorkeuren je hebt aan de werkplek.

Jobcoach begeleiding kan van onschatbare waarde zijn in dit gehele proces. Een toegewijde jobcoach kan jou de juiste ondersteuning bieden om het traject te bewandelen. Omdat wij uit ervaring weten hoe belangrijk deze hulp kan zijn, kun je op Maatwerkbanen.nl ook in contact komen met diverse re-integratiebedrijven.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...