Werken met een beperking in Súdwest-Fryslân

Werken met een beperking in Súdwest-Fryslân wordt door de komst van Maatwerkbanen een realistisch doel. Om dit doel te kunnen bereiken hebben wij contacten met diverse bedrijven gelegd die open staan voor werkzoekenden zoals jij. Zij bieden Wajong en WIA vacatures aan, maar ook vacatures voor mensen vanuit het doelgroepregister. Deze bedrijven willen tijd en energie in jou steken om jou dezelfde kansen te bieden als aan mensen zonder arbeidsbeperking.

Wij zijn ervan overtuigd dat als jij je aanmeld op de website, je snel kunt gaan werken met een beperking in Súdwest-Fryslân. Je kunt je aanmelden als je een doelgroepverklaring hebt, maar ook als je een Wajong uitkering of WIA uitkering ontvangt. Bij het invullen van je profiel kun je aanvinken welke wensen je hebt, maar ook in welke branche je graag zou willen werken. Het zoeksysteem houdt hier rekening mee, waardoor alleen passende vacatures naar voren zullen komen.

Vind je het lastig om het sollicitatieproces zelfstandig te bewandelen? Neem dan eens contact op met je jobcoach. Jobcoach begeleiding kan ervoor zorgen dat jij leert de werkgever te overtuigen van jouw kunnen. Daarnaast kunnen zij ook ondersteuning bieden bij het uitvoeren van de werkzaamheden op de werkvloer.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...