Werken met een beperking in Stadskanaal

Waar vind je de juiste vacatures als je wilt werken met een beperking in Stadskanaal? Maatwerkbanen biedt een platform aan waar jij de beschikbaarheid hebt uit diverse Wajong en WIA vacatures. Maar ook met een doelgroepverklaring kun jij op onze website terecht. Wij hebben namelijk het doel om werkgevers en werknemers met elkaar in contact te brengen. Deze werkgevers staan open voor werkzoekenden die willen werken met een beperking in de gemeente Stadskanaal.

Meld je nu aan als je een Wajong of WIA uitkering hebt of staat opgenomen in het doelgroepregister. Ons platform kan nieuwe deuren voor jou openen en jou een eerlijke kans bieden op de arbeidsmarkt. Met goede jobcoach begeleiding kun je het sollicitatieproces starten, maar ook op de werkvloer kun je de juiste ondersteuning krijgen voor jouw arbeidsbeperking. Heb je nog geen jobcoach, maar zou je dit wel prettig vinden? Dan kan Maatwerkbanen jou in contact brengen met de beste arbeidsbemiddelaars.

Wij hopen dat dit platform jou aan die ene leuke baan kan helpen. Bij vragen kun je direct contact met ons opnemen, wij staan voor je klaar!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...