Werken met een beperking in Midden-Drenthe

Ben je op zoek naar een werkgever waar het mogelijk is om te werken met een beperking in Midden-Drenthe? Maar vind je het lastig om die ene werkgever te vinden die rekening wil houden met de arbeidsbeperking die je hebt? Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het erg lastig is een passende baan te vinden als je bent opgenomen in het doelgroepregister of als je een Wajong of WIA uitkering ontvangt. Daarom hopen wij het werken met een beperking in Midden-Drenthe te stimuleren door passende werkgevers te zoeken.

Op ons platform kun je terecht als je in het bezit bent van een doelgroepverklaring, maar ook als je naar Wajong of WIA vacatures zoekt. De aangesloten werkgevers proberen rekening te houden met jouw arbeidsbeperking en samen gaan jullie aan de slag voor een prettige samenwerking.

Heb je een perfecte vacature gevonden door gebruik te maken van de filterfunctie? Neem contact op met jouw jobcoach om te solliciteren. Heb je nog geen jobcoach begeleiding? dan kun je via Maatwerkbanen in contact komen met een arbeidsbemiddelaar in voor ondersteuning bij het werken met een beperking in de regio Midden-Drenthe.

Meld je nu aan voor passende vacatures!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...