Werken met een beperking in Heerenveen

De zoektocht naar leuke vacatures om te kunnen werken met een beperking in Heerenveen kan lang duren. Dit komt doordat werkzoekenden met een arbeidsbeperking niet direct de juiste vacatures kunnen vinden. Maatwerkbanen brengt hier verandering in, wij bieden al deze passende vacatures aan op één platform. Op dit platform kun je je aanmelden als je in het bezit bent van een doelgroepverklaring, WIA uitkering of Wajong uitkering.

Na je aanmelding kun je aanvinken welke voorkeuren je hebt aan een betreffende vacature. Het systeem kan hierdoor een goede selectie maken en jou de meest passende vacatures aanbieden. Naast passende Wajong en WIA vacatures, kun je er ook banen vinden als je bent opgenomen in het doelgroepregister. Wij zijn ervan overtuigd om het werken met een beperking in Heerenveen voor iedereen toegankelijk te maken.

Naast passende vacatures kun je op onze website ook in contact komen met een jobcoach. Een jobcoach kan jou de juiste begeleiding bieden om een leuke baan te vinden en te behouden. Indien je nog geen begeleiding hebt, kun je op onze website met diverse arbeidsbemiddelaars in contact komen.

Meld je snel aan op Maatwerkbanen en vind die ene droombaan!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...