Werken met een beperking in Gulpen-Wittem

Heb jij als doel om te gaan werken met een beperking in Gulpen-Wittem? Ben je daarnaast opgenomen in het doelgroepregister of ontvang je een Wajong of WIA uitkering? Dan kunnen wij het aanraden om je aan te melden op de website van Maatwerkbanen. Maatwerkbanen is een platform dat ontwikkeld is om het werken met een beperking in Gulpen-Wittem te vergemakkelijken.

Omdat wij het belangrijk vinden dat je vacatures vindt die aansluit bij jouw wensen, hebben wij een zoekfilter aan de website toegevoegd. Hier kun jij aanvinken welke voorkeuren je hebt aan een baan, waardoor er enkel vacatures worden getoond die aansluiten bij jouw wensen. Indien je een passende Wajong of WIA vacature hebt gevonden of een leuke baan als je een doelgroepverklaring hebt, kun je direct beginnen met solliciteren!

Vind je het lastig om zelfstandig te solliciteren? Dan kun je eraan denken om een jobcoach om de arm te nemen voor de juiste begeleiding. Mocht je nog geen jobcoach hebben, kun je op de website van Maatwerkbanen diverse re-integratiebedrijven vinden. Met hen kun je vrijblijvend contact opnemen om te kijken welke ondersteuning je zou kunnen krijgen.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...