Werken met een beperking in Eijsden-Margraten

Heb jij het voornemen om te gaan werken met een beperking in Eijsden-Margraten? Maar zou je hier graag wat hulp bij krijgen? Ben je opgenomen in het doelgroepregister of ontvang je een Wajong of WIA uitkering? Neem dan eens een kijkje op Maatwerkbanen, een platform dat speciaal gecreëerd is voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking! Wij hopen het werken met een beperking in Eijsden-Margraten mogelijk maken door vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

Op de website zijn diverse Wajong en WIA vacatures te vinden, maar ook met een doelgroepverklaring kun je er terecht voor passende banen. Het systeem houdt rekening met de voorkeuren die je hebt aangevinkt, waardoor de beste match tot stand komt! Tevens vinden wij het belangrijk dat jij de juiste ondersteuning krijgt van een jobcoach. Indien je nog geen jobcoach begeleiding krijgt, kun je op de website in contact komen met diverse arbeidsbemiddelaars.

Meld je vrijblijvend aan en neem een kijkje op de website. Neem voor vragen gerust contact met ons op, wij helpen je graag op weg!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...