Werken met een beperking in Eemsdelta

Werken met een beperking in Eemsmond kan erg lastig zijn als je geen vacatures kunt vinden bij een werkgever die rekening houdt met jouw wensen op de werkvloer. Als je een WIA of Wajong uitkering ontvangt of bent opgenomen in het doelgroepregister, kan het lastig zijn om te solliciteren op reguliere vacatures. Daar speelt Maatwerkbanen op in door juist WIA vacatures, Wajong vacatures en vacatures voor mensen met een doelgroepverklaring beschikbaar te stellen.

Door je aan te melden op Maatwerkbanen komen alle beschikbare vacatures in beeld. Wil je graag alleen de vacatures zien die het beste aansluiten bij jouw wensen? Maak dan gebruik van de ingebouwde filterfunctie. Hier kun je aangeven welke voorkeuren je hebt waardoor de leukste vacatures naar voren komen. Door vraag en aanbod bij elkaar te brengen maken wij het werken met een beperking in Eemsmond mogelijk.

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Wacht dan niet langer en dien je sollicitatie in. Wil je liever ondersteund worden door je jobcoach? Dan is dit zeker ook mogelijk. Als je nog geen jobcoach begeleiding hebt, kun je direct in contact komen met een arbeidsbemiddelaar die ervaring heeft met werkzoekenden met een arbeidsbeperking.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...