Werken met een beperking in Druten

Het werken met een beperking in Druten kan een echte uitdaging zijn. Ervaar jij dat je tegen moeilijkheden aanloopt doordat je een arbeidsbeperking hebt? Dan ben je bij Maatwerkbanen aan het juiste adres! Onze vacaturewebsite staat vol met Wajong en WIA vacatures evenals vacatures voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking en een doelgroepverklaring. Neem een kijkje op onze website om het complete aanbod te bekijken.

Wij vinden het belangrijk dat deze doelgroep niet aan de kant staat en ook moet kunnen werken met een beperking in Druten. Indien je bent opgenomen in het doelgroepregister, maar ook als je een Wajong of WIA uitkering ontvangt, val je onder de genoemde doelgroep. Je kunt je gratis en vrijblijvend aanmelden op de website. Vul je profiel aan met persoonsgegevens en vul vervolgens ook in welke voorkeuren je hebt. Hier houdt het systeem rekening mee om een goede match tot stand te brengen.

Actieve jobcoach begeleiding kan een extra toevoeging bieden om jouw kansen op succes te vergroten. Daarom helpen wij jou graag om in contact te komen met een bekwame jobcoach. De re-integratiebedrijven die zijn aangesloten bij Maatwerkbanen, kun je vinden op onze website.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...