Werken met een beperking in Delft

Het kan erg lastig zijn om te werken met een beperking in Delft als je niet de juiste werkgever kunt vinden. Toch hoeft het hebben van een arbeidsbeperking geen belemmering te zijn. Wel is het prettig om de juiste werkgevers te kunnen vinden als je staat opgenomen in het doelgroepregister of uitdagende Wajong en WIA vacatures zoekt. Vanaf nu zijn deze vacatures voor jou beschikbaar op de website van Maatwerkbanen.

Maatwerkbanen heeft een platform ontwikkeld waarop jij je kunt aanmelden als je wilt gaan werken met een beperking in Delft. Je valt onder de doelgroep als je een Wajong of WIA uitkering ontvangt of in het bezit bent van een doelgroepverklaring. Als je je droombaan hebt gevonden tussen alle beschikbare vacatures, kun je direct beginnen met solliciteren. Bij het sollicitatieproces kan een jobcoach jou begeleiding bieden. Daarnaast kan een jobcoach jou op de werkvloer ondersteunen. Op Maatwerkbanen kun je eenvoudig met deze re-integratiebedrijven in contact komen!

Wij hopen het voor jou mogelijk te maken om te gaan werken met een beperking in Delft. Lukt dit toch niet direct? Dan houden wij jou per e-mail op de hoogte van alle nieuwste vacatures!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...