Werken met een beperking in De Wolden

Ben je op zoek naar een leuke baan om te kunnen werken met een beperking in De Wolden? Maar blijft het voor jou een echte uitdaging om een leuke en passende vacature te vinden? Het kan erg lastig zijn om een werkgever te vinden die rekening houdt met jouw arbeidsbeperking. Want waar vind je een bedrijf dat geen drempels ziet omdat je een opname in het doelgroepregister hebt of een Wajong of WIA uitkering ontvangt?

Maatwerkbanen.nl heeft deze werkgevers voor jou gevonden. Om het werken met een beperking in De Wolden voor jou mogelijk te maken bieden wij hen de mogelijkheid om vacatures op onze website te plaatsen voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking. Dit zijn Wajong en WIA vacatures, evenals vacatures voor mensen met een doelgroepverklaring.

Na je aanmelding op de website kun je aanvinken welke voorkeuren je hebt. Hierdoor komen de meest geschikte vacatures in één klik naar voren, waardoor je direct ziet welke vacature het best bij jouw wensen past. Weet je niet zo goed hoe je het solliciteren aan moet pakken? Dan kun je contact opnemen met jouw jobcoach. Indien je nog geen jobcoach begeleiding hebt, kun je op de website in contact komen met een arbeidsbemiddelaar. Samen gaan jullie de uitdaging aan om een leuke, passende baan te vinden waar jij je thuis voelt.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...