Werken met een beperking in Bodegraven-Reeuwijk

Het kan een grote uitdaging zijn om te werken met een beperking in Bodegraven-Reeuwijk. Deze uitdaging zit vooral in het vinden van een passende vacature in jouw gemeente. Want waar zit dat ene bedrijf, waarbij jij jezelf mag gaan bewijzen ongeacht je arbeidsbeperking? Werkgevers die je die kans willen geven hebben wij voor jou gevonden, dus meld je nu aan op het platform van Maatwerkbanen!

Je kunt je aanmelden op het platform als je in het bezit bent van een doelgroepverklaring, of een Wajong of WIA uitkering ontvangt. Op de website kun je gebruikmaken van de filterfunctie. Hierdoor worden de leukste vacatures, die het beste aansluiten bij jouw wensen, in beeld gebracht. Je kunt je keuze maken uit Wajong en WIA vacatures, maar ook vacatures voor mensen die onder het doelgroepregister vallen.

Werken met een beperking in Bodegraven-Reeuwijk wordt zo eenvoudiger. Met ondersteuning van een goede jobcoach die bij jou past, kun je de eerste stap zetten door te solliciteren. Of vind je het prettig om jobcoach begeleiding te krijgen op de werkvloer? Dan kunnen wij het aanraden om contact op te nemen met één van de aangesloten re-integratiebedrijven.

Maatwerkbanen maakt het je gemakkelijk!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...