Werken met een beperking in Beesel

Wil je graag gaan werken met een beperking in Beesel? Dan is het prettig dat je de juiste vacatures kunt vinden als je een Wajong of WIA uitkering ontvangt of bent opgenomen in het doelgroepregister. Maatwerkbanen biedt een platform om jou met de juiste werkgevers in contact te brengen. Zij bieden Wajong en WIA vacatures aan en vacatures voor mensen met een doelgroepverklaring.

Na het aanmelden op het platform kun je aanvinken welke voorkeuren je hebt. Het systeem houdt met deze wensen rekening en brengt de meest passende vacatures naar voren. Wij zijn ervan overtuigd dat het eenvoudiger wordt om te werken met een beperking in Beesel door de komst van Maatwerkbanen. Heb je een leuke vacature gevonden die aansluit bij jouw wensen? Wacht dan niet langer en dien direct je sollicitatie in!

Vind je het lastig om het sollicitatietraject zelfstandig aan te gaan? Dan kun je naast passende vacatures ook bij ons terecht voor jobcoach begeleiding. Met een juiste jobcoach zijn wij ervan overtuigd dat het ook met een arbeidsbeperking mogelijk is om een leuke baan te vinden en behouden.

Neem voor vragen gerust contact met ons op, wij helpen je graag op weg!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...