Werken met een beperking in Baarn

Stel jij jezelf ook regelmatig de vraag waar je de juiste vacatures kunt vinden om te kunnen werken met een beperking in Baarn? Struin jij regelmatig het internet af op zoek naar Wajong en WIA vacatures? Of heb je misschien een doelgroepverklaring en ben je op zoek naar een goede werkgever? Vanaf nu hoef je jezelf deze vragen niet meer te stellen. Door je aan te melden op Maatwerkbanen kun je je droombaan vinden, ook als je wil werken met een beperking in Baarn.

Maatwerkbanen zet zich in voor iedereen met een arbeidsbeperking die opgenomen is in het doelgroepregister, of een Wajong of WIA uitkering ontvangt. Je kunt je vrijblijvend aanmelden als je onder de genoemde doelgroep valt. Na het aanmelden kun je je profiel voorzien van jouw persoonsgegevens en een CV toevoegen. Tevens kun je invullen welke voorkeuren je hebt aan een betreffende vacature. Door deze voorkeuren aan te vinken, kan de beste match tot stand komen tussen werkzoekende en werkgever.

Om het werken met een beperking in Baarn nog beter te laten slagen, kunnen wij je adviseren om een jobcoach in te schakelen. Als je nog geen jobcoach begeleiding hebt, kun je op de website van Maatwerkbanen diverse re-integratiebedrijven vinden. Zij staan open om jou te voorzien van de beste ondersteuning zowel in het sollicitatieproces, als op de werkplek.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...