Werken met een beperking in Alblasserdam

Het vinden van leuke vacatures kan een uitdaging zijn als je wilt werken met een beperking in Alblasserdam. Toch hoeft het hebben van een arbeidsbeperking geen belemmering meer te zijn. Er zijn namelijk werkgevers die wél open staan voor jouw kwaliteiten en willen jou daarom graag een kans bieden binnen hun bedrijf. Maar waar vind je deze bedrijven?

De leukste Wajong en WIA vacatures kun je vanaf nu vinden op de website van Maatwerkbanen. Daarnaast zijn er ook vacatures voor mensen die in het bezit zijn van een doelgroepverklaring. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt en kan werken met een beperking in Alblasserdam. Op het platform kun jij je aanmelden als je een Wajong of WIA uitkering ontvangt, maar ook als je bent opgenomen in het doelgroepregister.

Is het voor jou een uitdaging om te solliciteren bij een werkgever? Dan kun je bij dit proces jobcoach begeleiding krijgen. Zij hebben ervaring bij het bieden van begeleiding tijdens het sollicitatieproces, maar ook weet een jobcoach hoe hij de juiste ondersteuning kan bieden op de werkvloer. Meld je aan en kom in contact met de beste re-integratiebedrijven in Alblasserdam.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...