Werken met een beperking in Rijssen-Holten

Heb je de wens om te werken met een beperking in Rijssen-Holten? Dan wil je waarschijnlijk graag wat hulp bij het vinden van een passende baan. Zoals een totaalaanbod van WIA vacatures, Wajong vacatures en andere banen voor mensen die opgenomen zijn in het doelgroepregister.

Op Maatwerkbanen kun je alles vinden dat te maken heeft met werk voor mensen met een arbeidsbeperking. Jouw wens om te gaan werken met een beperking in Rijssen-Holten hoeft nu niet langer een wens te blijven. Met onze handige zoekfilter kun je gemakkelijk alle belangrijke criteria ingeven om werk te vinden dat geschikt is voor jou. Dus meld je snel aan als je een doelgroepverklaring hebt of een Wajong of WIA uitkering ontvangt. Wij zullen jou up-to-date houden door alle nieuwste informatie door te geven.

Heb je een leuke baan gevonden? Licht dan je jobcoach in, dan kan hij je van het begin af aan ondersteunen. Of, als je nog geen jobcoach begeleiding hebt, kun je met een jobcoach in contact komen via onze website. Wij hebben namelijk contact met diverse arbeidsbemiddelaars in Rijssen-Holten.

Heb je nog vragen of hulp nodig? Wij zijn er om je op weg te helpen, dus neem gauw contact met ons op!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...