Werken met een beperking in Hof van Twente

Zou je graag willen werken met een beperking in Hof van Twente? Maar vind je het zoeken naar een passende baan een beperking op zich? Dat hoeft niet zo te zijn. Op maatweerkbanen.nl zijn passende vacatures voor jou te vinden, onder andere als je opgenomen bent in het doelgroepregister. Het hebben van bijvoorbeeld een WIA uitkering of een Wajong uitkering hoeft je niet langer in de weg te staan.

Op Maatwerkbanen.nl zijn vacatures te vinden voor wie een arbeidsbeperking heeft, dit zijn onder andere WIA vacatures en Wajong vacatures. Ook als je beschikt over een doelgroepverklaring heb je nu de mogelijkheid om veel gerichter te zoeken in het aanbod van passende vacatures.

Heb je een vacature gevonden dat je aanspreekt? Denk er dan eens aan om je jobcoach in te schakelen. Hij kan jou van het begin af aan de juiste jobcoach begeleiding bieden. Op Maatwerkbanen.nl kun je in contact komen met diverse arbeidsbemiddelaars. Het is namelijk een platform om werken met een beperking in Hof van Twente mogelijk te maken.

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan gauw aan op onze website. Wij houden je op de hoogte van het meest actuele aanbod van vacatures. Kom je er niet helemaal uit? Aarzel niet om contact op te nemen, wij helpen je graag op weg!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...